Musti Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Witam!!! Mam pytanko, czy orientuje się ktoś czy nakładka pod zderzak do scenica http://www.allegro.pl/item239261793_renaul...rzak_przod.html będzie pasowała do zderzaka do Meganki Classic 2000rok Patrzać na zderzak na aukcji od Scenica i zderzak do Classica sa identyczne, ale nie wiem czy wymiarowo jakos sie nie roznia? Z gory wielkie dzieki za odp AAAA i jeszcz takie ogolne pytanie, czy np zderzaki e megance HB,classic,coupe sa takie same??? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Wydaje mi się, że będzie pasowało. najlepiej przemierzyć jakiegoś scenica na parkingu i porównać wymiary ze swoim. ja do przykładu w scenicu mam "hokejkę" od "Laguni" (patrz link w podpisie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 HB, classic, kombi maja takie same zderzaki, coupe ma inny stylistycznie, ale wymiarowo chyba taki sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 scenic też ma wymiarowo taki sam zderzak, ale stylistycznie inny - widziałem już kilka htb ze zderzakami od scenica ogólnie w rodzinie megane było 6 rodzajów zderzaka przedniego: -htb, classic ph1 -coupe i cabrio ph1 -scenic ph1 -htb, classic, combi ph2 -coupe i cabrio ph2 -scenic ph2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 A nie wiesz czy na dlugosc bedzie pasowl zderzak ze scenica ph II do mojej maganki, chodzi mi o boki zderzaka, czyli odleglosc miedzy nadkolami a przodem samochodu :D Bo jest tanio na allegro i to jeszcze w moim kolorze :D A wyglada ladniej duzo, jak tak sie teraz przyjrzalem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 w scenicu ph2 inaczej atrapa chłodnicy względem zderzaka jest przeprowadzona, więc to może kolidować, albo będziesz miał dziurę :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Niestety, inaczej jest wyprofilowany przy swiatlach i blotnikach. Daloby rade to zrobic, ale to juz rzezba :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi