forest Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Witam Od jakiegoś czasu miałem problem z wrzucaniem jedynki i dwójki oraz wstecznego, ale jak podnosiłem pierścień to wtedy jedynka i dwójka wchodziły ładnie tylko ze wstecznym był problem, ale teraz w ogóle uciekł mi wsteczny prawie nie realne jest wrzucenie tego biegu. Czy to może być wina poduszek pod skrzynią lub coś w wybierakiem? Reszta biegów wchodzi bez najmniejszych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luksad2200 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 wybierak pewnie, zobacz czy tuleja na wybieraku jest dobra,bo może trzeba wymienic albo tylko dokręcic srubke na kulcz 13 i pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest Opublikowano 19 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 To chyba jednak tuleja :) ciężko się ja wymienia? A przy drążku zmiany biegów też są jakieś elementy, które łatwo się zużywają bo tam też mi się wydaje, że jest a duży luz, a nie chce na darmo wydechu demontować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi