rafik39 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 witam, pytanie do wszystkich ,posiadam Scenica 1 ph1 rok 99 mam radio kasetowe zrobiłem wyjście Aux ale coś piszczy jak podłącze mp3 więc pytanie czy radio CD ze Scenica 1 ph2 będzie pasowało do mojego ph1 ? czy podłączenie wyswietlacza i sterowanie z kierownicy będzie pasowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 99 to już chyba ph2 ? Wracając do tematu - nie będzie, są inne wtyczki. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik39 Opublikowano 21 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 w 99 był FL ja mam jeszcze ph1 wyjscie z radia jest na ISO i pionowa wtyczka do sterowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Coś mi chodzi po głowie, że jednym z problemów było właśnie inne złącze sterujące, w nowszym radiu jest chyba mini iso. Zobacz tutaj -> http://studio24.prv.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Mam tylko taką słabą fote radia od ph2. Ale jak już mówiłem, nie będzie pasować. http://img87.imageshack.us/img87/8158/dsc00189vi.jpg Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megane1997 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Witam napisze w tym temacie żeby nie otwierać nowego czy były radia z cd w megane I ph1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatryQ Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Były, ja mam takowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raptus1984 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 pokaz fotkę tego radia jak ono się nazywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimi Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Philips - radiosat 6000 CD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi