mateeo888 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 (edytowane) Witam wszystkich!!! Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Renault Megane II i nie ukrywam że jestem z niej niesamowicie zadowolony:) Ale mam do Was jedno pytanie: Jak zamontować w niej radio 2 din? Czy będzie mi potrzebna jakaś ramka? Myślę o jakimś tanim radiu z allegro, nie firmowym, bo nie mam zamiaru robić w tym aucie profesjonalnego car audio. A jednak brakuje mi czegoś takiego w jej wyposażeniu...ładnie by się to wszystko komponowało:) Wiem że wtedy stracę sterowanie z kierownicy no i będę musiał wywalić oryginalne radio. Będę bardzo wdzięczny za jakąkolwiek pomoc!!! Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam! Edytowane 20 Października 2011 przez mateeo888 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 nie wiem dokładnie jakie chcesz radio montować, ale wejdź na stronę www.piloty.pl u nich możesz kupić interfejs czy jakoś to się nazywa i będziesz miał sterowanie radiem z pilota pod kierownicą, cena średnio ok. 120 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi