Damian3942 Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 witam koledzy jestem nowy na tym forum! miał może ktoś taki problem że spalił się bezpiecznik od podnośnika szyb i znikło podświetlanie przycisków wszystkich wraz z panelem grzania od kierownicy? (żarówki ok bezpieczniki te które sprawdziłem też ok) przyciski mam na myśli: grzanie szyby, awaryjne, blokada centralnego, i podnośniki szyb reszta tj zegarek licznik działa ok. auto to megane I scenic I z 97r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Światła pozycyjne masz oba ? Bo podświetlenie jest połączone z pozycją przednią. Szyby już działają ? Bo może miałeś jakieś zwarcie w przycisku i stąd problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian3942 Opublikowano 30 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 hmm dziwne odpisałem że problem naprawiony rozwiązanie było przypadkowe obszedłem auto dookoła żeby sprawdzić czy mam wszystkie żarówki sprawne, patrze nie świeci żarówka z tyłu od pozycyjnych więc wymieniłem i dalej nic poszedłem do skrzynki i okazalo się że spalony jest jeszcze jeden bezpiecznik (7.5A w samym dole skrzynki chyba 3 licząc od lewej) wymieniłem i wszystko pięknie ładnie świeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi