K1LL3R Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Jak w temacie ... a tu LINK Piszcie czy warto inwestowac czy tez nie PS. Jezeli ktos mieszka w Poznaniu to czy moze podjechac i obadac to auto. Z gory serdeczne dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Moim zdaniem nie, bo wyposazanie bardzo kiepskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 total golas...ale niska cena.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Golas bo nie ma elektrycznych szyb / lusterek? Ma za to 2wie poduszki powietrzne. Im mniej elektryki w megane tym lepiej :D Cos o tym wiem :> Zauwaz, ze czasem sprzedajacy jak maja duzo samochodow to nie pisza wsyzstkiego o samochodzie - zarowno dobrych jak i zlych rzeczy. PS; widze, ze ma ogrzewanie tylnej szyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 PS; widze, ze ma ogrzewanie tylnej szyby. To jakies auta nie maja? :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Moje nie ma bo sie zepsulo :evil: :D :-> [ Dodano: 2007-09-15, 13:27 ] Apropo autka, wydaje mi sie, ze ma matowy lakier, jakby dlugo stalo na sloncu mocnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert25 Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Ja mam megi HB 96rok 1.6 benz.dałem za nią 9.000tyś.autko ma klimę,elektryczne lusterka i podgrzewane,fotele rówież podgrzewane,elektryczne szyby,2 poduchy,autko super :D lakierek błyszczy Pozdrawiam :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Ja mam 5D 1996 rok 2.0 8V. Dałem 8.900zł. Klima, el.szyby, 2xAirBag, ABS, wspomaganie, centralny zamek, immobiliser. Kupione od kobiety stan 5+ ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pa84 Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 a co sadzicie o tym planuje go jutro obejrzec dokladnie z tego co sie wstepnie dowiadywalem to pelna dokumentacje napraw http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3445150 blachy podobno bez rdzy silnik podobno niezawodny no i z gazem jak na ten silnik to raczej niepotrzebny ale jak juz jest to nazekac nietrzeba prosze o jakies sugestie na co zwrocic uwage poza podstawowymi zeczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 pa84, 1. to auto ma wsadzone przednie sprężyny od scenica bo stoi bardzo wysoko 2. klamek w drzwiach nie ma - pomyśl co będzie jak aku się rozładuje 3. lakier taki ładny bo nowy (na pewno na wszystkich drzwiach i tylnej klapie - jakoś klamki szpachlą musieli zapchać - i taka szpachla za rok dwa zacznie pękać ) 4. silniczek 1.4 jest słabiutki Ja bym sobie odpuścił to autko, nawet cena nie jest atrakcyjna jak na ten rocznik i silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pa84 Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 a co sadzicie o tej http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3361809 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Poobijana z przodu. Brak lewego halogena. Ogolnie nie robi na mnie dobrego wrażenia chociaz nie jestem Ci w stanie wytlumaczyc dlaczego. Te naklejki, spojlery, "2.0" z Audi (chyba) na klapie bagażnika, moim zdaniem, świadczą o tym, że jezdzil tym jakiś dzieciak, a przy tym przebiegu to nic dobrego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 dokładnie, szukaj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pa84 Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 z mojego miasta nie jest dużo ofert nie bede jezdził np do warszawy tylko moje miasto nie jestem w stanie jezdzic do innym miast z powodu mojej pracy na miejscu 7 dni w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 To chcesz kupić auto i nim jeździć czy kupić aby stało ;) - sam prosisz o porady to koledzy odpowiadają. Wybór i tak należy do ciebie. Ja szukałem ponad miesiąc i jak już traciłem nadzieję to trafiła się okazja u mnie w miejscowości i to już drugi raz tak. Oszczędność na tablicach rej. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi