Naram Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Witam.Dzisiaj z ciekawosci rozebralem filtr powietrza w mojej megi,w celu sprawdzenia jak filterek wyglada.Zobaczylem,że uszczelka pomiedzy filtrem a gażnikiem jest sparciała popękana.I od razu pomyslalem czy przypadkiem przez to nie falują mi oboty na wolnym biegu??Czy moze to byc powodem.Łapie lewe powietrze??Jeżeli to ma wplyw na prace silnika to niezwlocznie ja wymieniam:)Prosze o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Lewe powietrze jak najbardziej może powodować falowanie obrotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naram Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Ok.Lewe powietrze,ale czy przez tą właśnie uszczelkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Jak jest sparciała i dziurawa to raczej tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi