Wicked131 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Witam Mam szybkie pytanie. Chcę kupić kabel do diagnostyki trzech aut: Passata B6 2007 2.0 TDI, Renault Megane 2003 1.6 oraz Alfy Romeo 145 1.4 TS 2000. Czy istnieje jeden kabelek którym zdiagnozuje wszystkie auta? Wiem, że do alfy potrzebuję przejściówkę na 3pin. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 (edytowane) Nie, renówkę kompleksowo i bezproblemowo obsłużysz tylko CLIP-em. Ewentualnie masz ten wynalazek DDT200 (działa z kabelkiem VAG KKL), tylko jest po francusku i jak miałem okazję jakiś czas temu pogadać z kimś kto się tym usiłował bawić na poważniej, to wcale nie jest tak super jak fama niesie bo np. ma problemy z kasowaniem błędów. Także w cenie kabelka raczej nie znajdziesz nic w 100% działającego. Edytowane 5 Listopada 2011 przez fred Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi