konones Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Witam Wszystkich posiadaczy Meg. Szczęście w nieszczęściu, że rozleciała mi się Megi przed samym domem ale do rzeczy. Podpwiedzcie proszę na ilu gumach wisi u was wydech i czy prócz gum na czym się trzyma. Druga rzecz to czy łączenie wydechu w iejscu za pierwszym kolankiem od silnika z rurą przy katalizatorze powinno być coś więcej jak obejma, która je ściska i trzyma. Pomóżcie proszę bo nawet nie wiem co kupić a w sobotę mam ważny wyjazd. Pozdrawiam, Konones Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Zobacz w katalogu Bosala co i jak: http://www.catalogue.bosal.com/pages/exh_c...p;search=Search Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Wydech w 1.6 8v wygląda jak na rysunku poniżej i jest łączony na 2 elementach podkreślonych na czerwono, a do nadwozia mocowany w punktach oznaczonych na niebiesko (z przodu do kolektora, a z tyłu na 3 wieszakach gumowych). W autku mojej siostry (meg 1.6) pękł tuż za katem i praktycznie cały wisiał tylko na tłumiku końcowym. danielossss, byłeś szybszy :-P ale ja musiałem grafikę przygotować ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konones Opublikowano 13 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 konones, Dzięki bardzo za pomoc . Wszedłem na stronke bosa i widze rysunki. Troche sie rozni od tego co podales mi bronius ale pewnie to i tak to samo. Jak podam w sklepie symbole przypisane do tej obejmy to chyba wystarczy? A tak dla smiechu to moj wydech wisi tylko na jednej gumie :-/ bo reszte pewnie zgubilem lub takiego kupilem. Dzieki za pomoc-super sprawa! pozdrawiam [ Dodano: 2007-09-14, 19:41 ] Megi już bzyka jak nowa. Dzxięki wielkie za pomoc!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi