roteko Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Na wstępie witam wszystkich bo jestem tutaj nowy :D Może mi ktoś napisać do jakich modeli Renault i z jakich lat, pasuje radio z poniższych zdjęć? Orientuje się ktoś jaka jest wartość rynkowa takiego radia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 kod i papiery do niego posiadasz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roteko Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Radio nie rozkodowane, papierów nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 No to znacząco cenę zaniży jeśli się już trafi chętny na takie.... podejrzanie wyglądające. A ceny w Allegrowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roteko Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Radio oczywiście nie kradzione, wyciągnięte z rozbitka. Przed sprzedażą zawsze można rozkodować. gojgien, a orientujesz się może do jakich modeli Renault i z jakich lat, pasuje to radio? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Teoretycznie do większości po 2000 roku a przed 2010 Fotkę zrobiłeś kiepsko i nie widać czy to tunerlist czy updatelist, a to ma znaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 To jakaś partolina, zarejestrował się aby opchnąć radio. Ja bym nie odpowiadał na jego pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Zyga mam tego świadomość, dla tego też odpowiadam ogólnikowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roteko Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 zarejestrował się aby opchnąć radio. A czy ja napisałem że chce sprzedać to radio? PS Nie ma co, ładnie witasz nowych userów na forum... :D czy to tunerlist czy updatelist tunerlist Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 To tu masz do porównania: http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=Renault+tunerlist Większość z kodami i papierami. Na tym temat zamykam. Oczekiwane info zostało udzielone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi