Driver Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 co do sprawy niedziałającej blokady kierownicy to ściągałem kierownice i niechcąco wszystko mi sie wszystko roz*** i musiałem składać od nowa. Stąd wiem że za blokade odpowiada mały plastikowy cycek może bolec który jest w zwijaczu taśmy do poduszki i on jeśli za ciezko chodzi nie blokuje kierownicy. Ja specjalnie ten bolec blokowałem bo nie mogłem tasmy nawinąć od poduszki, przy kazdym obrocie blokowało mi kierowniczke wiec wsadziłem tam paierek i wszystko pomyślnie udało się złożyć poczym papierek usunełem. , końcowy efekt był taki że udało sie wszystko złożyć ponownie i nawet działa Jak chcesz sie tym bawić to pamietaj aby nie odłaczać poduszek pod napięciem bo bedziesz miał błędy w kompie i ciągle świecącą diode od poduszek. Zreszta przeczytaj temat o sciaganiu kierownicy, obszywaniu i napinaczu tasmy poduszek. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Jak chcesz sie tym bawić to pamietaj aby nie odłaczać poduszek pod napięciem bo bedziesz miał błędy w kompie i ciągle świecącą diode od poduszek albo co gorsza, poduszeczka pacnie Cie w czółko, przy odrobinie pecha. :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi