martbex Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Chciałbym serdecznie przywitać wszystkich użytkowników tego forum, w niedziele będę nowym właścicielem Renault Megane kombi 1,6 2002. mam nadzieje ze to forum okaże sie tak świetna sprawa jak forum autokacik.pl na którym sie udzielam, będąc również posiadaczem Uno. Mam tez nadzieje, że będę modl (chyba mógł) znaleźć tu wiele pomocnych informacji, a z biegiem czasu również przekazywać moja wiedzę innym :D I już na początku mam pytanie o wersje Megane produkowane w 2002 roku,wiem ze jest Air, Expression, Autentique , ale nie wiem czym one się różnią. Mój ojciec ma wersje AIR, auto, które kupuje ma elektr. reg. lusterka, komputer pokładowy, radio z pilotem w kierownicy oraz reflektory przeciwmgielne, na listwach drzwiowym ma napis 16 V, wie ktoś może jaka to wersja :D Witam Na powitania jest specjalny temat - tam zapraszam - na ogólnym ogranicz się do porad itp. Na tym forum możesz pisać z polską czcionką - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spory Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Witaj na forum Megane. Lepiej będzie jednak jak przywitasz się ze wszystkimi w tym poście ---> http://megane.com.pl/viewtopic.php?p=31611...deef0cbfc#31611 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Co do wersji to moze byc RXE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Witam i nie miej za złe "prezesowi" ;-) sie chłop po prostu stara trzymać porządek jaki taki :D :D z różnym skutkiem ale sie przynajmniej stara :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Upraszam o pisanie w temacie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemski Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Ja mam to co piszesz łącznie z napisem na listwie bocznej 1.6 16 V, do tegoo chromowane klamki wewnątrz a wersja to Expression - tabliczka jest z tym napisem umieszczona na wewnętrznej stronie drzwi od schowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi