olej287 Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 witam mam taki problem. wrocilem moja megane II do domu zgasilem silnik a rano rodio wyswietla komunikat CODE! o co chodzi i co moze byc przyczyna bo wieczorem radyjko gralo i wszystko bylo ok!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert25 Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Cześć u mnie jak pojawił się taki napis, to musiałem wpisać kod radia.Tylko wtedy, gdy naprzykład odłączyłem akumulator.Kod wpisywałem przez pilota radia, przy kierownicy. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 olej. Co to masz za silnik cdti. to jakaś mieszanka mercedesa z Fordem. Ważne że Common Rail. Jak Ci pisze Code to - musisz wpisać CODE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 CDTI to nie mieszanka mercedesa z fortem, tylko ford :D Aaaa... nie sorry TDDI i TDCI to ford :-P CDTI to Opel. Kod dostaniesz w ASO jak nie znasz, walcz, bo powinni Ci go podac za free. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TomekM Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 jaki jest u Was "code" mozliwe ze jest identyczny dla wszystkich tak jak w telefonach. i jak mam cyfry wprowadzic bo jak na razie tylko mi migaja zera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Nie jest taki sam dla wszystkich ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TomekM Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 a teraz jest prośba jak mam odnależć model i numer radia?? a głównie jak zdjąć panel żeby móc przeczytać te cyfry bo nic takiego nie znalazlem ;) dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Danielossss w innym poście napisał: Wkładasz np szprychy rowerowe w otworki w panelu i pociągasz lekko radio do przodu. [ Dodano: 2007-10-11, 21:02 ] i wogóle zapraszam http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=1855&...light=kod+radia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TomekM Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 dzięki za wszystko już radio działa ;);) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi