Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Przeszukałem w miarę dokładnie forum i nie znalazłem odpowiedzi.

Chodzi o to, że w megane 99 kombi 1.9dti cięzko mi chodzi kierownica, mam jeszcze megane 1.4 96r i tu kierownica mi śmiga w każdą stronę jak marzenie :) więc porównanie mam.

Auto kupiłem niedawno, kilka dni temu zaledwie.. Płynu do wspomagania prawie nie było, dopiero później dolałem po powrocie do domu z zakupionym autem.

Oraz czasem ściąga mi w lewo, sprawdzałem na stacji ciśnienie w oponach i faktycznie ta oponka miała ZA DUŻO! dobiłem obydwu oponom tyle samo, coś koło 2.0 i kolejne około 150km przejechałem normalnie, problem później znowu się zaczął.

Moge jechać po mieście i nagle autko koneicznie chce skręcić w lewo, później mu się odechciewa i jedzie normalnie i tak na zmianę.

Nic nie piszczy przy zakrętach, nic nie stuka, zawieszenie jest twarde jak u diesli i trzyma dobrze drogi.

Ma ktoś jakąś radę, poza wyważeniem kół z felgami i sprawdzeniem zbieżności? bo to zrobię na pewno :) Pozdrawiam

Ps. A może to przez to, że jestem za ciężki? ;p

Kiera cięzko kręci - jak ludzie mają później cokolwiek znaleźć jak stosuje się takiego rodzaju skróty - kiera :P :)

Przeszukałem w miarę dokładnie forum i nie znalazłem odpowiedzi - wątpię, bo podobnego rodzaju tematy są na forum :)

PS. jak szukałeś wpisywałeś kiera czy kierownica ;)

:P Zamykam!

Edytowane przez 0cool

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl .

Tak, AdBlock został przeze mnie wyłączony!