baciuś Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 podał dziś rano :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 a u mnie nie, za to szaro buro i wietrznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielswd Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 u mnie deszcz :) na śnieg się narazie nie zapowiada bo temperatura sporo na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiman Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 W Krakowie pogoda ble. Szaro brudno. Dziś jadę na wschód kraju, zobaczymy jak tam sytuacja :) w Bieszczadach ponoć wczoraj sypnęło nawet 15cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markar74 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 U mnie pada i to dość mocno. Warunki na drodze nieciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 W Gliwicach padał cały czas,ale deszcz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Śnieg ? Jaki śnieg, co z wami? U mnie +30 w cieniu, panienki w bikini, chłodne drinki :) trzeba sączyć bo się nie da wytrzymać :P Nie, śniegu brak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urbanek666 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 U nas bez śniegu i już bez deszczu. Noc może być zimna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 W poniedziałek w Gdyni trochę popadało ale po południu nie było już śladu. Teraz tylko ewentualnie pada deszcz i troszkę wieje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 W Krośnie właśnie zaczęło sypać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Warszawa póki co cisza, parę dni temu padało coś przypominającego nieliczne płatki śniegu zmieszane z deszczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawapromyk Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 W piątek rano w okolicach Kazimierza Dolnego było biało, ale już po południu deszczyk zrobił swoje i pokazał czarny asfalt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 w Jeleniej Górze przyprószyło troszeczkę około 21, ale tak na prawdę niewiele tylko co ledwo przykryło Megi, nawet kolor widać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 20 - 21 grudnia w okolicach północy zaczą sypać u mnie śnieg i tak aż do teraz pruszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Wczoraj wieczorem trochę popadało, a teraz już prawie śladu po tym nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi