t_om Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Jestem posiadaczem scenica rt 1.6 8v z 97r a problem mam ze nie mogłem go otworzyć z kluczyka ( kluczyk na podczerwień ) ani uruchomić . dowiedziałem sie ze potrzebny jest kod kluczyka zdobyłem go w ASO i tez go nie uruchomiłem , wiec zaholowałem go do serwisu , w serwisie motali sie dwa dni i nic nie zrobili powiedzieli ze ( a jestem drugim właścicielem ) widocznie poprzedni właściciel wymienił komputer i uruchomił go na innym kodzie a ten sie rozprogramował i ten kod co mam to nie pasuje do tego komputera i trzeba wymienic komputer z kluczykami ( koszt ok 5 tyś !!!) . Zastanawia mnie jedna rzecz czy nie mozna wszystkiego zaprogramowac od nowa przecierz oni chyba maja wieksze mozliwosci sterowania komputerem serwisowym czy nie umieją ? Może ktos zna sie na tym bardzo prosze o jakąś rade. :-( Pytałem się czy nie mozna wylaczyc immo powiedzieli ze nie . Dowiedziałem sie ze mozna wylaczyc immo poza serwisem tyle tylko czy po takim wylaczeniu nie bedzie klopotów z pozostałymi urzadzeniami. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 jak wyłączysz immo nie powinno to wpływać na resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi