adin Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 (edytowane) Witam, moja megana na postoju chodzi tak, że wszyscy myślą że to diesel, doszedłem do tego ze cykają zawory. A teraz pytanie, jak je wyregulować, czy poradzę sobie samemu, co jest potrzebne i jak się do tego zabrać? Jeśli jest to gdzies na forum to sory, ale nie znalazłem nic oprucz kolejnoścu regulacji zaworów.. Pozdrawiam. Edytowane 8 Stycznia 2012 przez adin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofex Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Witam W Dziale Download znajdziejsz wśród tutoriali wraz ze zdjęciami jeśli się nie mylę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 A jeśli się nie mylę to mowa o tym http://megane.com.pl/files/download/24-regulacja-luzu-zaworowego-w-silniku-k7m/ Zamykam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi