grzesju Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Witam O jakiegoś czasu przeglądam oferty, celem "znalezienia okazji" do zakupu Scenica I po lifcie z 1,6 16V pod gaz. Jako, że mnie nie pili bo mam czym jeżdzić to szukam czegoś fajnego. Dzisiaj znalazłem "rodzynki" ale chyba nie dla mnie: http://dariuszkowal.otomoto.pl/renault-scenic-oplacony-C21373351.html oraz http://otomoto.pl/renault-scenic-oplacony-gotowy-do-rejestacji-C22270554.html a na dodatek dołożę jeszcze jeden samochód - tym razem nie scenic: http://dariuszkowal.otomoto.pl/opel-corsa-C21689865.html Pytanie dla spostrzegawczych: Co łączy te samochody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 (edytowane) Chyba ten sam Kowal, który je robił Teraz poważnie. Sceniki na pierwszy ogląd są OK, ale nie widać wszystkiego. Czyli całej kierownicy, siedzeń. Bez oglądnięcia trudno wyrokowac co i jak. Zielony ma aluski, ale jeszcze kasetowca. Ładne aluski w tym zielonym. Pasują mi :) W moim zwinęli przed sprzedażą, ale dostałem oryginalne kołpaczki. Aha nie widzę przebiegów(nawet takich na sprzedaż ma sie rozumieć) Bordowy młodszy i chyba bogatszy bo jest klimatronic.Masz pomalowane listwy pod kolor, ale zauważasz że przedni zderzak jest w jednym kolorze a listwy na drzwiach i tylnym zderzaku są w innym odcieniu, bez połysku. Wydaje mi się, że dobrze widzę na monitorze. Czyli malowano przedni zderzak a co dalej to już osobiście. Co do Opla to prawdopodobnie wypadkowy. Młodszy, przebieg możliwy ale kto tam wie. Ogólnie nie mam serca do Opli. Możliwe, że to przez doświadczenia rodzinne czy wśród znajomych. Stare ople to była katastrofa. Nowe też jakieś takie. Subiektywne odczucie ale co zrobić.Siedzi w człowieku. :) Pozdro dla Dąbrowy Górniczej. Mam tam rodzinke. Edytowane 11 Stycznia 2012 przez fredi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesju Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 (edytowane) Podpowiedź jest na tablicach rejestracyjnych tych samochodów.... Edytowane 11 Stycznia 2012 przez grzesju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 (edytowane) Te same blachy. Jeszcze jeden się gdzieś kryje. Zerknijcie do garażu, oferta z czerwony, 3 zdjęcie Spóźniłem się z odpowiedzią :) Edytowane 11 Stycznia 2012 przez 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Ogólnie gość ma 7 sztuk Scenic, w tym jeden II. Ciekawe jak ich opłacił, skoro nie ma tablic wywozowych/celnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesju Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 dlatego też odpuszczam ten adres jako miejsce zakupu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 (edytowane) Bo to oferta "grzecznościowa" i Kowal użyczył swojego dzieła Miałem taki przypadek. Pojechałem oglądać samochód. Dzwonię do niego, odbiera inny, przekazuje namiary na drugiego. Podjeżdża koleś. Zauważyłem, że ma jakieś włoskie tablice.To nawet nie były tablice, ale jakaś wycinanka. Mówi ze auto z Niemiec ale z Włoch i tylko umowa na Niemca. Pytam się a panie co to za numery. On, że to wszystko legal tylko tak wyszło "bo trzeba na czymś jeździć", ponieważ przywiózł auto Tirem na przyczepie. Wrzuciłem na jakieś forum i tego samego dnia na otomoto zmienił tablice na inne. Oprócz tego było inne radio niż na zdjęciach i ogólnie zdjęcie wnętrza wklejone z innej oferty.Taka mała składanka. Twój przypadek nie musi być trefny. Edytowane 11 Stycznia 2012 przez fredi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi