agaw Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Witam. Mam mały problem, kupiłem niedawno samochód Renault Scenik 1.9dCi 2001 ale niestety w komplecie nie było magazynku do zmieniarki. Zmieniarka jest fabryczna tzn Renault Alpine. Czy ktoś może orientuje się gdzie można kupić taki magazynek do tej zmieniarki, czy musi to byc oryginał czy istnieją jakieś zamienniki? Radio jest z serii Tuner List. Z góry dziękuje za pomoc. Agaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 agaw, nie wiem jaki to typ zmieniarki, ale na allegro znalazłem coś takiego: http://www.allegro.pl/item245707717_magazy...uper_cena_.html http://www.allegro.pl/item244793940_magazy...nowy_sklep.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Do zmieniarki o numerze: 77 00 413 318 kieszeń kosztuje 85 zł netto w ASO więc jeszcze można przeżyć. Jak masz inną to podaj jej numer renault. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaw Opublikowano 25 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Z tego co się udało mi się podpatrzeć w dokumentacji to magazynek wg Renault ma numer części : 82 00 002 656A (nalepka na magazynku) niestety nie mam numeru zmieniarki, jeszcze nie miałem czasu dobrać się do niej i rozkrecić;) Agaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 82 00 002 656 kosztuje tyle samo i jest na 6 CD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi