P_r_z_e_m_o Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 To co prawda nie Paryż ale Gandawa ale... Też ciekawy Zlot Peugot'ów Piekny FIAT 600 Nie parkować gdzie popadnie bo wywiozą Leksus IS 220d Takiego nie widziłem do tej pory Ktoś chętyny? 125 cm3, 2001 rok, 14 500km cena tylko 3700 EUR Pancerka do przewozu pieniędzy Jaguar 4.2 Noooo.... To jest to! I tak sobie stoi biedaczek i nikt się nim nie interesuje Honda Valkyrie I jeszcze jedna honda Do wyboru do koloru Pojazd śmieciarza w Werasalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GazMajster Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 No tak. Byłem także tam i także takie rzeczy widziałem. Ale uwierzcie mi. To jest pikuś. Tego, co widziałem w Monte Carlo, to nigdzie nie uświadczysz. Cuda nad cudami i wynalazki nad wynalazkami. Widziałem takie rzeczy, że nawet nazw ich nie znałem i do dziś ich nie pamiętam. Nie wspomnę już o łódeczkach takich 50-60 metrowych ;) Oraz jachcik wielkości Batorego z helikopterem na pokładzie. Oczywiście prywatny, bo jakżeby inaczej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_ek Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Fotki ładne, ale to małe, czerwone, to 500 nie 600. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 piekna Honda Valkyrie, Ferrari tez ladne ;) co do Francji - w Paryzu mieszkaja generalnie jak w W-wie i innych duzych miastach ludzie biznesu - potrzebuja wygodnych luksusowych aut, oraz zwykli ludzie - czegos dobrego, taniego, przestronnego etc, ciezko uswiadczyc cos ciekawego. nadomiast poludnie szczegolnie Marsylia i te rejony - tam to jest raj dla autopaparazzich ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Szkoda tych aut widziałem jak tam parkują, podobnie jak w Rzymie. Strach hamulec ręczny zaciągnąć, bo odpychają :evil: , zdarza się tez że przystawiają i zastawiają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 25 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 To prawda, auta stykają sie zderzakami, chcąc wyjechać lub wjechać trzeba zrobić sobie miejsce. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jmaciek Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Kilka fotek z Paryża - lato 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 W Strasbourgu to samo. Bylem tam zastepczym (cale szczescie) - caly zderzak obrysowali. A samochody ze zdjec - jak w Krakowie. No moze poza Ferrarka. Ale Aston sie trafia, Maserati widzialem, Lambo sie kilka dni lansowalo (na niemieckuch blachcach) etc. Jezeli chodzi o Monte - bez jaj - to jest swiatynia samochodow (zreszta tak jak Vegas). Ja w 95 widzialem tam pierwsza w zyciu testa rosse ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 wszystkie auta mozna bez problemu "trafic"w Warszawie, o ile ferrari czy bentley to caly czas cos wyjatkowego, o tyle najmocniejsze i najnowsze BMW, Mercedes, Audi czy Prosche to standard nie wiem po co te "halo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi