kaczor8 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Mam pytanko czy ktoś mi powie co zrobić żeby zamknąć kluczykiem wszystkie zamki oczywiście mam centralny zamek. scenic rok. 2000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Nie da się tylko z pilota lub przyciskiem na konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Eeeeeeeee no musi się dać, w kombiaku w tylnych drzwiach mam takie "śrubki" na drzwiach (koło zamka), więc w szczeniaku chyba też coś awaryjnego musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 fred przeczytaj raz jeszcze pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 No przeczytałem i co ? Z pytania jednoznacznie nie wynika o co do końca chodzi, czy o wygodę (tylko jaką skoro jest centralny) czy coś się popsuło. Jeśli wariant nr 1 to swego czasu czytałem jak ktoś (nie tu z forum) przerabiał oryginalny siłownik centralnego na siłownik master i podpinał go do klawisza na konsoli. Jeśli wierzyć autorowi to podobno to działało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 co zrobić żeby zamknąć kluczykiem wszystkie zamki W oryginale nie da się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Z kluczyka w oryginalnym centralnym zamku nie zamkniesz wszystkich drzwi... Można to przerobić kupujesz siłownik matkę (5 przewodów) sterownik zamka centralnego trochę po przerabiać oryginalną instalacje i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi