krzysztof1986 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 (edytowane) mam mala prozbe do kolegow co maja renualt megane classic z silnikiem 2.0 v8 lpg i parownikiem brc tecno 100 jesli by mogl by tos zmierzyc ile centymetrow ma wkrecony register na wezu i srubke od napiecia mebrany i baypassa bo bym chcial tak ustawic swoje lpg i zobaczyc jak bedzie sie moje auto zachowywac Regulamin pkt. 5.6, pkt. 5.7 i radzę stosować się do ogólnie przyjętych zasad poprawnej pisowni, bo kolejny post "w takim" wykonaniu zostanie nagrodzony ostrzeżeniem :) Proszę poprawić pisownię! 0cool Edytowane 27 Stycznia 2012 przez 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Co do prośby, to pomimo że ktoś może mieć ten sam silnik z tą samą instalacją, to te same ustawienia w dwóch różnych autach mogą różnie się sprawować. Podjedź lepiej do jakiegoś gazownika i niech Ci wystroi instalacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1986 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 (edytowane) ja tylko prosze jak komus by sie chcialo a nie nalegam Regulamin pkt. 5.6, pkt. 5.7 - również proszę. Proszę poprawić i stosować się do regulaminu oraz zaznaczonych punktów, w innym wypadku Twoje posty pójdą pod moderację na jakiś okres czasu! 0cool Edytowane 27 Stycznia 2012 przez 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi