mmaro77 Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Witam! Niedawno kupiłem Megane 1,6 RT z 1997 r i chciałbym się zapytać skąd zdobyć katalog części do meganki jak moja? W internecie znalazłem stronę na której można zamówić każdą część do megane (np światełko oświetlające rejestrację) jednak muszę znać odpowiadający numer części. Chciałbym mieć pewność że zamówiony element będzie pasował na 100% Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 dialogys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Znajomy w ASO ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi