monika082 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 (edytowane) Witam, Proszę o pomoc. Zmieniłam w swojej megance akumulator na Centrę, wcześniej z radiem wszystko było w porządku. Jak gasiłam silnik radio się wyłączało, jak przekręcałam stacyjkę to się włączało. Jesli wyłączyłam na właczonym silniku to musiałam też włączyć bo po włożeniu kluczy nie włączało się. Teraz włączam radio bo nie włącza się po przekręceniu kluczyków ale po jakimś czasie jak jadę raz mignie wyswietlacz co oznacza że za chwilę radio się wyłaczy. Mam oryginalne radio renault megane coach 1997, 1,6 benzyna. Czy mogło radio popsuć się przez nowy akumulator czy z innej przyczyny? proszę o pomoc pozdrawiam Monika Edytowane 2 Lutego 2012 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Jeśłi jest to radio fabryczne, prawdopodobnie żąda podania kodu, jeśli nie dotykasz go przez kilka minut nie wprowadziwszy kodu to zgaśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaanka96 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 (edytowane) (( CODE )) na centralnym wyswietlaczu pojawia ci sie taki napis? najpierw ten obrazek ci sie pojawi,a pozniej (( 0000 )) Kod wprowadzasz: rolką w w dzojstiku przy kiery spacje masz jako PAUSA tez w dzojstiku,i górnym przyciskiem w dzoju 1 od pasazera przytrzymujesz i zapamietuje. zresetuj radio całkiem odłącz aku jeszcze raz jak nie ma tego tych komunikatów Edytowane 2 Lutego 2012 przez megaanka96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi