renifer Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 od paru tygodni jestem szczesliwym posiadaczem meganki II z 2004 r. mam pare pytan do Was:) autko zostalo sprowadzone z Francji. narazie rozszyfrowalem kilka oznaczen na komputerze tzn spalania srednie ,chwilowe, zasiag ,srednia predkosc, do czego jest reszta?;) 2 pytanie to to iz mam chyba wylaczony czujnik pasow poniewaz nic sie nie swieci kiedy pasy sa nie zapiete (chyba ze mozliwe jest ze ow czujnika nie ma??) jak wylacze silnik moge tylko sterowac szyba od strony kiedrowcy pozostale nie dzialaja to normalne ? kolejne pytanie dotyczy radia jest mozliwe manualne szukanie stacji radiowych? przeraszam za tyle pytan lecz z francuskiej instrukcji nic nie jestem w stanie zrozumiec:( . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Polecam zaglądnięcie do działu instrukcje. Tam się dowiesz jak i gdzie ściągnąć instrukcję i sobie poczytasz o obsłudze auta ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi