karczes60 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Gdzie mogę kupić nowy kluczyk? Czy tylko w ASO. Mam jeden i nie chciałbym się kiedyś obudzić z ręką w nocniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Jeżeli masz centralny na podczerwień, to tylko ASO i koszt ok. 600-650 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindj Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Ja dorobiłem za 20zł grot i wygenerowałem kod do immo. Zawsze to jakaś alternatywa. Podobno można wpisać kod i wyciągnąć jakiś bezpiecznik żeby nie trzeba było go ciągle wpisywać, ale nie sprawdzałem czy to działa. Może ktoś próbował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi