Shymek Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Witam szanowne grono klubowiczów Polski Internetowy Klub Użytkowników Renault (PIKUR) zorganizował konkurs na Najładniejsze Klubowe Renault roku 2011 Aktualnie trwa finałowa dogrywka Uprzejmie proszę o głosy na moją Meganę 2 225 RS :) http://klubrenault.pl/forum/viewtopic.php?f=94&t=10921 Głosowanie dla zarejestrowanych użytkowników forum Klubu Renault Z góry dziękuję i pozdrawiam - Shymek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 W sumie to inne forum ale, co tam, masz mój głos :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Mójgłos poszedł. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Ja też oddałem głos na Ciebie :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek82krk Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Ode mnie też masz plusika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Dołączyłem się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymek Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Dzięki za głosy ale jestem sporo do tyłu. Kto by chciał jeszcze pomóc to serdecznie zapraszam i uprzejmie proszę o głosy :) Jeszcze 1,5 dnia głosowania zostało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Pokaż jeszcze na co tak naprawdę głosujemy, nie bardzo chce mi się szukać na PIKUR-ze. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymek Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 (edytowane) Renault Megane II 225 RS (Renault Sport) 2004 r. Czas na krótki opis Autko kupiłem na początku zeszłego roku tj. 2011 jako całkowitą serię jaka wypuszczana była w tym modelu auta z pełną historią serwisową ASO oraz przebiegiem około 70 tys km! Silnik 2,0 turbo benzynka, 224 wyrywające się patatajce oraz 300 niutonometrów, do tego rewelacyjne prowadzenie kładzie konkurencję na łopatki Z racji że lubię zabawy z autami także Meganka długo seryjna nie została. W odmianie do Clio najpierw zacząłem poprawiać mechanikę co dało wynik 297 KM i 440Nm na chwilę obecną W garażyku czekają już nowe felgi z Megane II CUP tzw. Be Bop Antracite z oponami semi slick Yokohama Advan A048 (opona torowa z homologacją drogową). Na chwilę obecną poszukję nowego zawieszenia by lekko obniżyć auto (nie będzie żadnych spojlerów oprócz daszku na tylnej klapie), nowego radia 2DIN z GPS i jeszcze paru dodatków. Ostatnio w paczce z Włoch doszły kute korbowody, tłoki i panewki, zamówiłem tez skrzynię ze szperą (z Megane F1), szukam nowego turbo (hybrydy TD04-19) oraz odkładam na nowe mocniejsze sprzęgło. Na wiosnę autko zmienia kolorek, felgi również zmieniają kolorek, całkowitą odmianę przejdzie również wnętrze (na pewną będą 2 kubełki Recaro, być może i 2 następne zamiast tylniej kanapy, a kolorystyka jasny beż/kremowa) Edytowane 9 Lutego 2012 przez Shymek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi