siwy7631 Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Witam , mam pytanie odnośnie podmiany centralki centralnego zamka z podczerwieni na radiowy , czy robił to ktoś ? Jak potem w razie takiej możliwości rozwiązać problem imobilaizera ? Czyli czy da się podpiąć immo pod tą centralkę i czy to będzie bezawaryjnie działało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Co do bezawaryjności, to mam podstawy przypuszczać, że to marzenie. Przeczytaj kilka postów z tematu, gdzie jest opisywana radiówka w niskich temperaturach, zapewne wyciągniesz podobne wnioski. http://megane.com.pl/topic/36183-przestal-dzialac-pilot-synchronizacja-nie-pomaga/ Ja bym nie miał odwagi na takie eksperymenty. Szybciej już i bardziej bezpiecznie dobudować centralkę radiową i podpiąć ją równolegle do tego co masz, nic nie wymieniając. Będziesz mógł auto z większej odległości otwierać, bez celowania w okolice środkowego lusterka wstecznego. Będziesz jednak musiał do obecnego kluczyka podpiąć breloczek z pilotem radiowym, do zdalnego otwierania auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
accusync Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Ja tak zmieniłem i jestem zadowolony. Tylko musisz odłaczyć immo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy7631 Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Witam , co do odpięcia immo to można znaleźć różne opinie i pozytywne i negatywne , wolałbym pozostawić immo zawsze to jakieś zabezpieczenie ,a powiedz mi kolego w jaki sposób odpiąłeś immo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 (edytowane) Panowie wejdę w temacik z pytaniem. Przy nowych bateriach to jak daleko zbiera radiówka tzn. z jakiej odległości można otworzyć i zamknąć auto. Pytam o konkretne auto czyli scenic I phII :) Edytowane 9 Lutego 2012 przez fredi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi