marhio2000 Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Witam ! Nie działa mi jedno światło mijania ( lewe ). dziwne jest to o tyle, że długie i postojowe na tej żarówce działa, tylko mijania nie ma. Co może być przyczyną ?. Jak by na tej żarówce nie działały wszystkie to logiczne że żarówka, a tak mam zagadkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Jeśli masz H4 to logiczne bo są dwa żarniki w żarówce i jest opcja, że przepalił się tylko jeden. To chyba nie jest problem byś sprawdził, tylko nie dotykaj palcami bańki :l: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marhio2000 Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Podłączyłem drugą żarówkę i to samo :l: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 bezpieczniki przy kierowcy sprawdziłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 (edytowane) Już kiedyś o tym pisałem, światła mijania - każda żarówka ma swój bezpiecznik. O tyle żałuję, że nie wiedziałem o tym, jeszcze na stacji paliw, wyrzuciłem oryginalne Philips,a okazało się że to bezpiecznik. Bezpiecznik również wyglądał na sprawny, ale dopiero probówka wykazała, że nie przekazuje prądu, pomimo, że pod lupą wyglądał dobrze. Edytowane 12 Lutego 2012 przez Zygmunt Małek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marhio2000 Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Na wykazie bezpieczników nie widzę aby do mijania były 2, do każdej strony osobno. Które 2 wymieniłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Na wykazie bezpieczników nie widzę aby do mijania były 2, do każdej strony osobno f25 i f26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marhio2000 Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 (edytowane) Ok podmieniłem bezpiecznik i nic to nie dało. Mam tam czerwone bezp. 10 Jakieś jeszcze sugestie ? Edytowane 12 Lutego 2012 przez marhio2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 oznaczają która to lampa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marhio2000 Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Nic nie dała podmiana bezpiecznika :l: .. Macie jeszcze jakieś sugestie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 sprawdzenie przewodów, schemat w dłoń i do auta szukać gdzie się rozsypał i sprawdzić masę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marhio2000 Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 NO to już nie smoka epoka :l:. Ok mam elektryka blisko. Dzięki ! Dodano: 16 lut 2012 - 18:36 Jednak padły żarówki, nie wiem jak to się stało ze elektrykowi zaświeciła ta która mi nie chciała ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi