Domcio181 Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Tak jak w temacie : Poszukuję zawieszek do silnika takich jak w serwisie (kiedy był wymieniany olej , filtry i przy jakim przebiegu).Widziałem je na forum w formacie .pdf , ale jakoś nie mogę ich teraz znaleźć.Często gęsto w serwisach zawieszają w komorze silnika kartki z wymienionymi rzeczami jakie były wymieniane i takich zawieszek potrzebuję. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Chodzi o to :l: http://megane.com.pl/topic/31738-naklejka-z-informacja-o-wymianie-oleju-do-scenica-do-pobrania/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcio181 Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 wielkie dzięki dość długo tego szukałem , pewnie dla tego , że w dziale tuning :l: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi