CareK Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 A ja za to relingi mam lakierowane, w kolorze podwozia. Także chyba żadnej reguły co do tego nie było, skoro Danielloss w 1999 ma lusterka w kolorze nadwozia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 mały off topic się zrobił :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 bronius, nie koniecznie, bo próbujemy ustalić, które auta posiadają funkcję automatycznego blokowania zamków podczas jazdy i jak je rozpoznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 To moze RN mialy nielakierowane lusterka, niezaleznie od rocznika ;) O juz wiem ktore maja automatyczne blokowanie. ;) Te ktore nie maja "dzyndzli" do zamykania drzwi w tylnich drzwiach. Moja meganka jeszcze ma te z tylu, a nowsze juz nie maja wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 ;) ale "nabiał" nie łatwiej nacisnąć 5 sekund na przycisk zamykania centralnego niż identyfikować Ph1, Ph2 po mocy żarówek ;) ;) ;) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Potwierdzam. Moja Megi nie ma "dzyndzli" ani z przodu ani z tyłu ;-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 gojgien, ale phII byly przynajmniej 2 wersje ;) Dlatego ustalamy to tak a nie inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Easy, postarajcie sie o wykaz numerów VIN jakie były przypisane do danej wersji, wtedy wszystko będzie jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Ciekawe czy różnica wynika tylko z oprogramowania i diody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi