uphate Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Witam Mam kłopot, zgubiłem klapkę od wlewu paliwa, a patrzyłem ceny to są dość szokujące bo na allegro po 100zł. Czy ktoś zna jakiś pomysł, albo czy istnieją jakieś korki na kluczyk do megane? Bo strach zostawiać samochodu, że ktoś mi czegoś dosypie lub weźmie sobie korek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Miałem klapkę za 60zł ale poszła :l: może w sobotę będę miał następną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 może w sobotę będę miał następną. jak byś miał to daj znać (najlepiej czarna jakby była):l: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uphate Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 (edytowane) Oj to drogie te klapki... W dodatku dobrać w kolorze heh... Ciekawe czy na kluczyk jest jakiś korek do meg? Edytowane 17 Lutego 2012 przez uphate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rixon87 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 korek jest nawet trochę tańszy niż klapka http://allegro.pl/korek-wlewu-paliwa-master-twingo-megane-scenic-i2089734319.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uphate Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 (edytowane) I chyba taki zamówię, bo tak to zawiasy też są rozwalone by trzeba dorabiać itd. A tak będę miał na kluczyk :l: Czyli do meg z 97 powinien ten korek pasować? Edytowane 17 Lutego 2012 przez uphate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Jak mam to całą klapkę razem z zawiasami :l: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tufken Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 (edytowane) [nie cytujemy w całości posta, pod którym odpowiadamy bezpośrednio] - ile razy można powtarzać ? Słuchaj, nagłą awarię mam - pewna mądra dziewoja swą niemałą krzepę wyraziła na klapce od mojej Meganki (Classic, '97, kolor czarna perła). Nie jesteś przypadkiem w posiadaniu takowej klapki? Szukam już kawałek czasu, WSZĘDZIE - bezskutecznie ... "Bo czarny to taki rzadki kolor"... Edytowane 22 Lutego 2012 przez 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Na razie klapki brak (jakiejkolwiek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tufken Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 (edytowane) możesz dać znać jak coś tam spłynie nowego? (sorry za cytat, jak łatwo zauważyć moja rejestracja miała miejsce wczoraj, mam prawo się pomylić) Edytowane 22 Lutego 2012 przez tufken Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi