rafaa7 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Witam wszystkich. Kilka tyg. temu wyciągnąłem akumulator i od tego czasu w moim samoch. (meg I phII) nie działa automatyczna blokada drzwi, światło się nie ściemnia w środku, tylko odrazu gaśnie po zamknięciu drzwi oraz wycieraczki nie włączają się w ten wolny tryb na postoju. Ostatnio kupiłem kabelek za 35 zł, zainstalowałem program ddt2000 z bazą ok 400 MB i udało mi sie podłączyć do auta. Moje pytanie brzmi co dalej trzeba zrobić zeby na nowo zaprogramować te funkcje, może ktoś z Was wie dokładnie co tam włączyć? Dodam, że wyskoczył taki błąd: Error : 2033 Description : Requested service $14, Negative reply 22 : Execution conditions not set Z góry dziękuje za wszelką pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mstrucz Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Wątpię czy DDT2000 zaprogramuje te funkcje. Ten błąd o którym piszesz (w DDT2000 są opisy wszystkich błędów w oddzielnej zakładce po angielsku) to komunikat o odmowie dostępu do połaczenia się /zmaiany ustawień z daną funkcją / urządzeniem. Potrzebny program przed którym komp sie "otwiera" lub jakiejśc obejsćie. Musiałbym poszukać w programie czy jest gdzieś zaprogramowanie tego o czym piszesz, jeżeli znajdę to napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaa7 Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Ok, czekam z niecierpliwością na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mstrucz Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Póki co to nie widzę żeby to umiał robić, ale jeszcze poszperam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaa7 Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Ok dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi