kaplot Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Mam Megane 1.5 DCI i na podłokietniku między przednimi siedzeniami mam jeden włącznik z diodą - co to jest ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 kaplot, a mozna jaśniej, lub foto ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 to jest włącznik podgrzewania foteli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaplot Opublikowano 8 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Niestety nie mam podgrzewanych foteli - to jest chyba włącznik /a może "WYŁĄCZNIK"/ czujników parkowania - ponieważ czujniki te nie działają /po włączeniu wstecznego biegu słyszę dwa sygnały dźwiękowe, ale przy zbliżaniu się do przeszkody z tyłu nie ma żadnej reakcji/ - zastanawiam się nad funkcjonowaniem według instrukcji /której nie mam/ tego "parktronika" - czy ktoś może to opisać ??? /W instrukcjach dostępnych na forum tego nie znalazłem - jeśli jest to przepraszam i proszę o wskazanie miejsca/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tacim Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 W scenicu parctronic wyłącza się przyciskiem przy regulacji wysokości świateł i oświetlenia deski rozdzielczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 a może podłokietnik masz od innej wersji ? bo były wersje z podłokietnikami albo taką śmieszną wneką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi