przemek_el Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 witam. Mam problem tego rodzaju że podczas jazdy mi zgasł bez większego powodu, zaczęła mi migać lampka znajdująca się koło tej od świec żarowych oraz nie wyłączała się przy zapłonie kontrolka oleju, ładowania oraz temperatury silnika. przy próbach rozładowałem akumulator więc go podładowałem i teraz nie świeci w ogóle lampka IMMO, nie działają też kierunki, awaryjne, wycieraczki, otwieranie szyb oraz centralny. Oczywiście nie mogę odpalić auta bo nie mam możliwości niezblokowania IMMO kluczykiem. Może ktoś z forumowiczów podpowie gdzie można szukać problemu? Wszystkie bezpieczniki we wnętrzu auta sprawdzone i żaden nie był przepalony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 albo UCH albo immo w sterowniku silnika gorzej jak oba na raz (zestaw 400zl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek_el Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 A jak to sprawdzić? Nie licząc oczywiście wymiany i sprawdzenia czy wszystko działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 tu chyba elektryk jedynie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek_el Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 a wie ktoś może i podzieli się informacją jak wyjąć to uch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 poczytaj http://megane.com.pl/topic/36551-problem-z-zegarami-dodatkowa-skala-wskazowka-i-manetka-wycieraczek-i-kontrolka-migacza-prawego/page__p__281700__fromsearch__1#entry281700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek_el Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Auto naprawione, okazało się że nie było styku w skrzynce bezpieczników koło akumulatora (śniedź) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi