beniu Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Mam mały problem w scenicu z temperaturą tzn wskaźnik temperatury podnosi się tylko delikatnie na postoju trochę temperatura wzrasta na trasie spada do zera. Czy to jest termostat czy coś innego ??? poza tym słabo grzeje. Co robić ????? Proszę przeczytać regulamin forum i poprawić temat - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 termostat pewnie się zaciął - wymieniaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beniu Opublikowano 2 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Tak też myślałem. Jeśli wymiana termostatu nie pomoże to co to może być ??? I do tego mam jeszcze mały problem z obrotami raz schodzą od razu tak do ok 500 a innym razem powoli i czasami zatrzymują się na 1500 i stopniowo schodzą Co to może być czyżby coś z linką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi