kedzior1231 Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 witam jestem nowy na forum i jesli cos nie tak napisalem tzn nie w tym miejscu to przepraszam mam problem dzisiaj na parkingu ktos przywalil mi w prawe lusterko ..zbil je, a an dodoatek uszkodzil tak ze lata we wszystkie strony.... a na dodatek musialem odpiac je od instalacji elektrycznej w serwisie bo sielniczek od skadania ciagle chodzil... :-( w serwisie jest strasznie drogie bo ok 900zl skladane podgrzewane ustawiane elekt i jeszcze ten czujnik temperatury ehhhh :-( mam pytanie do wszytkich gdzie moge dostac moze nawet nie cale lusterko bo kolorowa obudowa jest dobra tylko cale wnetrze z tym plaskikowym trojkatem na drzwiach???? albo czy ewentualnie da sie zrobic tak zeby do zwyklego nie skadanego zamonatowac silnik od skadania ;) prosze o odpowiedz dziekuje i pozdrawiam ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Zadzwoń do tych panów, może maja ;) http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=3293 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior1231 Opublikowano 3 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 dzieki za info... dzwoniłem niestety nie maja :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi