0cool Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Witam! Szanowni koledzy przedwczoraj z ulicy Czajkowskiego, między godziną 3 a 8 rano skradziono Mercedesa Sprintera, auto było na niemieckich nr rejestracyjnych KS 03391 z żółtym paskiem (tablice wyjazdowe). Poniżej zamieszczam zdjęcia: Auto wczoraj około 8-9 rano podobno widziano na Retkini. Niestety dostałem info dopiero po godzinie 22 ....... W razie jakichkolwiek informacji proszę o tel: 794102405 609409408 790578098 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Szanowni koledzy przedwczoraj z ulicy Czajkowskiego, Chodzi o Łódź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek82krk Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Jeszcze jakbyś napisał czy to Warszawa, Szczecin czy Ustrzyki Dolne?! I zwracam szanownemu Panu "Mod",że podwójna piszemy "Ó". Jakby ktoś inny to napisał to pewnie byłaby awantura :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Co do miasta, to tak chodzi o Łódź. Co do błędu - ja tego nie pisałem, na żywca skopiowałem CTRL+C i CTRL+V - fakt, powinienem zweryfikować pisownię lecz mi gdzieś to umknęło niestety, za co najmocniej przepraszam i już poprawiam tu i na pozostałych forach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi