collins Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Jestem zmuszony wymienić w moje "renówce" półoś napędową . Na rynku jest kilka ofert nowych i używanych. Zainteresowałem sie półosia firmy EXPEERT LINE .Szukam jakiejkolwiek opini o tej firmie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 A co się stało że musisz ją wymienić? Rozpisz się trochę warto też poczytać w . Niestety jakość tzw. zamienników o nazwach jak Maxgear, expertline, autoparts, qualite france itp. pozostają bardzo wiele do życzenia, wg. mnie lepiej zakupić oryginalną używaną półoś i ewentualnie wymienić przegub zewnętrzny jakiejś konkretniej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kambol Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 (edytowane) Czy jest możliwość, żeby ktoś z dostępem do programów serwisowych sprawdził mi po numerze VIN jaką półoś (prawą z ABS) powinienem kupić? Chodzi mi o numer OEM. Typów jest kilka, a dobrać na podstawie starej nie mogę, bo zdaje się jest zła (była kiedyś zmieniana). Na wielowypuście ze skrzyni biegów nie ma otworu na bolec zabezpieczający, a na półosi jest. Zresztą półoś sprawia wrażenie trochę za krótkiej - nie pokrywa całego wielowypustu skrzyni i się po nim przesuwa. Jeśli ktoś może pomóc - proszę o informację, prześlę VIN. Edytowane 28 Listopada 2012 przez Kambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi