kret1986 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam wszystkich. Od jakiegos czasu mój Scenic 2001 1.9 dci ma czasami problem z odpaleniem. Podłączyłem więc go do kompa i zdiagnozowałem go programem ddt2000+vag i wyskoczyło mi kilka błedów. $1822 $1813 $1834 $1826. Był bym bardzo wdzięczny jak by ktoś mógł by mi pomóc w przetłumaczeniu ich. W załączniku dołanczam jeszcze zapisane błedy przez ddt2000 w formie pliku. Z góry dziekuje. błędy.xml Edytowane 12 Kwietnia 2012 przez kret1986 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieczar Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 a nie lepiej zacząć od podłączenia do Clipa? no i opisz jakie masz problemy z tym odpalaniem, może coś pomożemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kret1986 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 problem jest taki ze czasami rozrusznik kreci przez 5sekund a czasami odrazu zapali po zakreceniu rozrusznika. Objawy sa takie ze kontrolka świec pali sie cały czas do zgaszenia silnika, a czasami gasnie odrazu. Zderzak tylny jest delikatnie okopcony. Na podłączenie clipa szczeze nie stac mnie. Sam próbuje naprawiać samochód bo mechanicy tyle samo potrafią co ja i takie usterki naprawiaja metodą prób i błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 dobre podejście, wymień pół samochodu, a dopiero jedź na clipa, to sie nazywa oszczędność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi