sppu Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 po najechaniu na nierownosc w drodze cos mi strzelilo w tylnym zawieszeniu lewego kola .teraz bardzo dobija i stuka na nierownosciach poza tym nie odczuwam problemow w prowadzeniu auta jednak dzwiek przy nawet malych nierownosciach jest straszny gluchy metaliczny,wizualnie pod autem nic nie widac by cos sie urwalo skrzywilo auto tez stoji prosto co to moglo strzelic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 sprawdź drążki skrętne - może Ci pekł albo mocowanie amortyzatora poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 U mnie dokladnie takie objawy pojawily sie jak urwalo sie gorne mocowanie amortyzatora. Sprawdz to. Najlepiej niech ktos pojedzie za Toba (najlatwiej) i juz po 200m bedzie widzial czy Ci skacze ktores kolo z tylu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sppu Opublikowano 9 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 juz wiem co sie stalo pekl amortyzator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Jakiej marki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Pewnie seria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 czyli de carbon albo delphi (ze wskazaniem na to pierwsze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sppu Opublikowano 11 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 delphi ,mam zamiar sam wymienic ciekawe jak pojdzie narazie szukam odpowiedniego klucza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Bez problemu, ja sam zmienilem. Podjechalem do kolegi do warsztatu na podnosnik, odkrecilem kluczem pneumatycznym ;) Ale byl problem. Bo w orginale (u mnie) w dolnym mocowaniu byla tulejka na ktora wchodzil z jednej strony amorek, a z drugiej wchodzila do mocowania. No i zdjalem amorek a ona zostala. Nowy amor natomiast mial ta tulejke zintegrowana z dolnym zaczepem. Tulejke (stara) udalo mi sie wybic, ale nie powiem ze sie nie nameczylem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi