vitoo Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 "TDI engines are for senior citizens" na tylnej klapie Toyoty Celica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał80 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Kolega miał kiedys: "Stop piratom drogowym" na tylnej szybie CRXa turbo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Ja widziałem napisy ale pojawiają się także tabliczki z napisami,ostatnio napotkałem: ''Wal śmiało i tak ty płacisz'' ''Nie tak blisko,jeszcze dobrze się nie znamy'' ''Im wolniej jadę tym dłuższej mnie widzisz'' ''Nie drażnij lwa-bo lew to ja'' No i również: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andreas_k Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Ostatnio widziałem pod rejestracją, napis "Toruń przeprasza za Radio Maryja" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi