ematys Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 przegladałem kilka razy forum i niestety nic na ten temat nie znalazłem. mam taki problem w czasie jazdy zapal mi sie kontrolka zapłonu silnik na wolnych obrotach chodzi nie równo obojętnie czy jest cieply cz zimny oraz jak przyspieszam z wolnych obrotów silnik najpierw jak by się dławił lekko szarpnie a nastepnie dopiero przyspiesza. czy zna ktos jakies rozwiązanie. z góry dzięki pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
małek Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 W jakim momencie sie pojawia kontrolka? i czy gaśnie czy nie ? Wiele czynników moze tu być winne np.: zły dopływ paliwa ,coś z dolotem powietrza, sonda lambda. Problemem jest to że nie można sobie samemy sczytać błędów ECU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ematys Opublikowano 8 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 po przejechaniu kilku metrow. kontrolka nie gasnie [ Dodano: 2007-10-11, 22:02 ] powodem usterki bylo przerwanie przewodu od swiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi