Gość arkane29 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Witam mam taki problem iz jak jade na 5 biegu i wrzyce na luz to obroty spadaj i gasnie , poprzedni wlasciciel zalozyl filtr powietrza stozkowy i tego co wiem to nic to nie daje w tym aucie "1.6 8v z 96r" z lpg w sekwencji, czy to moze tym byc to spowodowane ? ba juz mysle o kupnie gdzies na szrocie orginalanej obudowy fitra powietrza prosze o pomoc Regulamin pkt. 5.6, pkt. 5.7 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 na początek wyczyśc przepustnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Sprawdź wskazania sondy lambda i czy emulator gazu jest sprawny, wg mnie zalewa ci silnik gazem albo paliwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arkane29 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 (edytowane) ostatnio bylem w gdansku z olsztyna jechalem i w jedna i w druga bylo wszystko dobrze wrecz zajefajnie bo spalil mi tylko 7.8l na 100km nic nie bylo jak lecial na luzie a teraz troche pojezdzilem po miescie i 2 razy mi zgasl jak wrzycalem na luz ale z 5-go biegu Regulamin pkt. 5.6, pkt. 5.7 0cool Edytowane 23 Kwietnia 2012 przez 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi