Madox Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Mam pytanie gdzie w megane classic z 97` znajduje sie tłumik drgań. Ja u siebie niestety nie posiadam a muszę wstawić bo jak jest na sztywno to co chwile gdzieś mi sie robi dziurka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Hero u go. Mysle ze rysunek Ci wystarczy :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 CareK, czepiasz się słusznie ale wystarczy pw do moda i ktoś to poprawi - po co robić burzę na forum? Na rysunku Easiego tłumik drgań to 254-930 (taka plecionka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madox Opublikowano 9 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Easy, Wielkie dzieki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi