Easy Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Źródło: gazeta.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 w temacie www.21pazdziernika.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McStock Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 One to zrobią, a TY lepiej idź na piwo. zdrówko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Tylko potem jak nie pójdziesz zagłosować, to dziób na kłódkę i nie krytykować :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McStock Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 nie wiem jak można nie chodzić na Wybory, i jeszcze robić z tego cnotę? :x Za taką Polskę (wolną i demokratyczną) zginęły miliony ludzi, zginął Przemyk, ks. Popiełuszko i cała armia ludzi się wycierpiała, po to żebyśmy mogli mieć wiecej niż jedną partię, więcej niż jednego nieomylnego wodza. Głosowanie to obywatelskie prawo ale i obowiązek. Kto tego nie rozumie, to niech emigruje na Kubę albo do Korei Północnej - tam jeszcze można zobaczyć co to znaczy nie móc zagłosować na kogo się chce! :evil: :evil: :evil: PS: pozdrawiam wszystkich 'wykształciuchów' i 'kiboli' ! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bargar Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Obowiązek to był za PRL. Teraz to jest prawo. Nie znaczy to, że popieram tych co z niego nie korzystają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McStock Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 obowiązku za PRL nie było, (nikt nie szedł do więzienia, ani mandatu od milicji za nieobecność nie dostawał) tak samo jak nie było realnego wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bargar Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Nie wiem ile masz lat, ale ja pamiętam dokładnie i widziałem to na własne oczy. Po tych co nie przyszli na wybory milicja przyjeżdżała żeby dostawić ich do lokalu wyborczego. Oczywiście oficjalnie nie było obowiązku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Nie no nie było ;-) ale potem nagle na wczasy nie można było pojechać. Talonu już obiecanego się nie dostało. Urlopu się nie dostało w odpowiednim dla siebie czasu. Pan dyr. wezwał na dywanik. Mieszkanie już przyznane dostał ktoś inny ;-) itd. itd. itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McStock Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 rozumiem, przyjmuję Wasz punkt. Tym bardziej zachęca mnie to do korzystania z prawa do głosowania, skoro moi rodzice i dziadkowie mieli to prawo tak bardzo wypaczone! I dalej twierdzę, że to nasz obowiązek, może nie w sensie prawnym, ale obywatelskim ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Jak najbardziej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Panowie najlepsze z czym miałem do czynienia w tej kampani, nawet mi nie chodzi że to antyPiSowskie, wielki szacunek dla autora za włożoną pracę i osiągnięty wynik: http://pl.youtube.com/watch?v=ExKWyLATNz0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 mistrz, bez kitu swietne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Niesamowite, same niezłe kąski wplecione w film. Szacunek dla autora, za prace i zaangażowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi