Verone Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Zastanawiam się nad kupnem tego samochodu http://otomoto.pl/renault-scenic-1-9-dci-climatronic-zadbany-C23615470.html renault 1.9 dti 102KM 2002r. Mam pytanie co do niego. Ostatnio natknąłem się na opinie,że są jakieś w tym samochodzie pompowtryski których wymiana kosztuje więcej jak 3000zł? Czy to prawda? A nie jest czasem to tylko normalna pompa paliwowa i wtrysk paliwa? Proszę o odpowiedź jaka to część (części) i czy ewentualnie dużo kosztuje ich wymiana. Pozdrawiam i proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 To jest DCI a nie DTI z tą awaryjnością to jest różnie. Jak ktoś katuje auto to nawet jak kowal odkuje to ktoś to popsuje zobacz sobie na części ile to kosztje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verone Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 To kupywać,czy nie? Do każdego auta trzeba coś dołożyć,a ten z linka jest młody 2002r. Opłaca się za tą cenę? Za 12000zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Raz znajoma zapytała czy warto kupić białego forda za 10 tys. Trzeba jechać i obejrzeć. Rozrząd do jakieć 600zł reszta części też nie za droga. Cena wydaje się być ok. Ja za swojego 4 lata temu dałem 12500(plus opłaty) i jestem zadowolony. Przebieg tego z ogłoszenia trochę mało realny (sprawdź VIN w Bydgoszczy). Na zdjęciach wygląda ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi