Gość GazMajster Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Za zimny gaz. Musisz dłużej go pogrzać na benzynce. Wtedy powinno być lepiej. Swoją drogą warto zobaczyć co w kompie piszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Tak wygląda mapa wtrysków, co możecie o niej powiedzieć ? Byłem na przeglądzie i powiedzieli mi, że 10l/100km powinien palić i nic z tym nie można zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GazMajster Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Podciśnienie zbyt małe i możnaby podnieść mnożnik. Takie moje zdanie. Trzebaby to zmienić i sprawdzić efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 A jak mozna ingerować w podciśnienie? To chyba zależy od kondycji silnika i obrotów? Chyba że podciśnienie na screenie to nie jest podciśnienie kolektora? Z tego co pamiętam, w moim silniku podcisnienie dochodziło do 0,7[bar]. Ile było na obr. jałowych, niepamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GazMajster Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Niw iec o tym mówię, że zbyt małe to podciśnienie. Być może coś się taam dzieje i trzeba znaleźć diurę w całym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi