Smoku Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Witam wsystkich, mam problem z zegarkiem wogole mi nie działa wymieniłem wsystkie bezpiecznik a on nadal nie działa co to moze byc prosze o pomoc dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 A moze dziala tylko podswietlenie padlo ;) Przyjrzyj sie mu z bliska, czy wyswietla cyferki, prawdopodobnie tylko zarowka sie spalila ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku Opublikowano 13 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Easy dzieki za szybkie odpisanie. Ale napisz mi jeszcze jak wymienic ta zarówke bo mam ten samochód od kilku dni i jeszcze nie doszedłem do tego dzieki jeszcze raz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Musisz sciagnac cala gorna czesc deski (bez stresu, prosta sprawa). Sciagasz obudowy glosnikow na podszybiu, pod spodem masz po 1 srubce na strone (torx), odkrecasz a reszta to juz zatrzaski, poradzisz sobie. Jak to zdejmiesz, to juz bedziesz mial zegarek na wierzchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi