wotek Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Witam, Nie wiedziałem gdzie napisać :) więc ten dział wydał mi się odpowiedni. Znalazłem nowy serwis przypadkiem zresztą, nie podaję nazwy (przynajmniej na razie) aby nie robić reklamy bądź antyreklamy. Czy dużo zapłaciłem za wymianę i naprawę ? (Faktura w załączniku) Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Patrząc na ceny części i fakt że naprawa z fakturę, (ceny oficjalne, a nie umowne) to kwota końcowa wydaje się być realna. Samo napełnianie i przegląd zawyżone. Przykładowo według ostatnich cen promocyjnych w ASO o 110 zł. Zazwyczaj można to w granicach 150 zł zrobić. No i nie wiadomo co obejmowała regeneracja sprężarki, tu cena może być elastyczna od... do. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wotek Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Dzięki wielkie za odpowiedź. Regeneracja w/g Pana mechanika to ,że ze starej została tylko obudowa. Ile w tym prawdy to już inna kwestia :) Przynajmniej mam jakieś nakreślenie czy warto było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 (edytowane) Czasami przyjemny chłodek w aucie, w upalne dni jest wart każdych pieniędzy. Nie zawsze przecież można do hipermarketu jechać, na dział z mrożonkami by się schłodzić :) Edytowane 18 Maja 2012 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi